Intresseanmälan: Backendutvecklare

Stockholm

Just nu söker vi inga backendutvecklare men vi håller ständigt utkik efter talangfulla personer till oss på Valtech. Läs mer om hur det är att jobba som utvecklare på Valtech här nedan.

Backendutvecklare på Valtech

Som systemutvecklare på Valtech får du jobba i tvärfunktionella team som löser kundens problem från grunden. Är det något vi har lärt oss, är det att team fungerar lika bra digitalt, därför erbjuder vi dig att jobba där du känner dig mest bekväm och produktiv, kanske är det hemma, på kontoret eller på något mysigt café? Vi jobbar med roliga och omväxlande digitala projekt, med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech kombinerar vi tung teknik med prisvinnande design. För oss är det självklart att till exempel Backendarkitektur och Service Design går hand i hand. Därmed får vi uppdrag som handlar om att lösa problem från grunden och uppåt, vi är partners till våra kunder inte resurser. Vi är digital partner till kunder som Blomsterlandet, Rädda Barnen och BMW.

För att trivas i rollen tror vi att

Du har minst fem års erfarenhet av backendutveckling, systemlösningar, infrastruktur, DevOps och molnlösningar. Vi tror också att du gillar att jobba i tvärfunktionella team med agila arbetssätt.

Viktigast av allt är dock att du ständigt vill utvecklas och lära dig nya lösningar. Och att du vill dela med dig av dina kunskaper och insikter.

Några ord om Valtech & vår kultur

Av erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Därför har vi en inkluderande kultur där vi delar med oss av våra tankar och vår kunskap – och där vi vågar misslyckas. Våra värdeord Share, Dare & Care genomsyrar allt vi gör och vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns och kommer att finnas, i det område där teknik och digitala upplevelser möts. Vi har roligt tillsammans och vi bryr oss om varandra. Många av dina blivande kollegor har lång erfarenhet och tillhör branschens bästa utvecklare, experience designers, kreatörer och analytiker.

Hos oss får du:

  • Som konsult på Valtech utvecklas du hela tiden genom våra kunduppdrag. Men utöver det så har du också en hel bank av kurser/certifieringar och standardutbildningar att välja på.
  • Flexibel arbetsplats och frihet under ansvar.
  • Jobba med alla möjliga tekniker, vi väljer alltid det som är bäst för kunden och uppdraget. Givetvis får du möjlighet att lära dig nya tekniker och moderna ramverk.
  • Konkurrenskraftig lön med möjlighet till bonus.
  • Möjlighet att jobba på 60 kontor över hela världen.
  • Ett smörgåsbord av events, kompetenscirklar och kompetensluncher att delta i. Plus yoga, innebandy och mycket mer. Här kan du få en inblick i livet på Valtech.

Jämställdhet och mångfald på Valtech

På Valtech är våra anställda vår bästa tillgång. Vi är ett mångkulturellt gäng av ambitiösa digitala innovatörer där vi är intresserade av varje individ och dess talang.
Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställhet och mångfald i IT-branschen och vi stävar efter att ha en bred och jämn representation av olika perspektiv på Valtech. Vi har åtagit oss att tillhandahålla och upprätthålla en arbetsmiljö där alla anställda och kandidater behandlas med värdighet och respekt och som är fri från partiskhet, fördomar och trakasserier. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med jämställdhet och mångfald.


Valtech är en digital partner som erbjuder ett nära samarbete med sina kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Valtech grundades 1993 och har etablerat sig som en av de största oberoende globala byrågrupperna med mer än 5 000 fantastiska individer som är verksamma från 60+ kontor i 20+ länder. Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech Sverige arbetar 250+ medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg och vi är nu redo att ta med ännu fler duktiga kollegor till oss!

Contact Us

Let's reinvent the future