Intresseanmälan: Frontendutvecklare

Stockholm

Just nu söker vi inga frontendutvecklare men vi håller ständigt utkik efter talangfulla personer till oss på Valtech. Läs mer om hur det är att jobba som frontendutvecklare på Valtech här nedan.

Att jobba som Frontendutvecklare på Valtech

Som Frontendutvecklare på Valtech jobbar du självständigt och i team och skapar digitala tjänster i världsklass – från idéstadie till lansering, och även med att vidareutveckla tjänsterna därefter. Är det något vi har lärt oss, är det att team fungerar lika bra digitalt, därför erbjuder vi dig att jobba där du känner dig mest bekväm och produktiv, kanske är det hemma, på kontoret eller på något mysigt café? Som Frontendutvecklare på Valtech får du en flexibel arbetsgivare där du får stöd och hjälp att utvecklas åt det håll du vill – inriktning och tekniker väljer du själv.

Vi jobbar med roliga och omväxlande digitala projekt, med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech kombinerar vi tung teknik med prisvinnande design. Därmed får vi uppdrag som handlar om att lösa problem från grunden och uppåt. Vi är partners till våra kunder, inte resurser. Om du vill se lite av vad vi har gjort kan du spana in våra jobb för exempelvis Blomsterlandet, Cancerfonden och Rädda Barnen.

För att trivas i rollen tror vi att

Du har lång erfarenhet av utveckling mot webben och minst 5 års erfarenhet av Frontendutveckling med moderna Javascript-ramverk så som React, vue, Svelte, m.fl. Kanske är du intresserad av levande design, tillgänglighet eller komponentbibliotek? Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Vi tror också att du vill testa nya saker och tillsammans med oss vill hitta den bästa tekniska lösningen för våra kunders behov. Det är nämligen så vi gör mest skillnad för både användare och kunder.

Om du inte prickar in precis allt i beskrivningen ovan - hör av dig ändå! Det allra viktigaste är att du är nyfiken, tycker det är kul att lära dig nytt, och att du med entusiasm och professionalism vill föra kunskapen vidare till våra kunder – med den inställningen kommer det mesta att lösa sig!

Några ord om vår kultur

Av erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Därför har vi en inkluderande kultur där vi delar med oss av våra tankar och vår kunskap – och där vi vågar misslyckas. Våra värdeord Share, Dare & Care genomsyrar allt vi gör och vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns och kommer att finnas, i det område där teknik och digitala upplevelser möts. Vi har roligt tillsammans och vi bryr oss om varandra. Många av dina blivande kollegor har lång erfarenhet och tillhör branschens bästa utvecklare, experience designers, kreatörer och analytiker.

Hos oss får du:

  • Som konsult på Valtech utvecklas du hela tiden genom våra kunduppdrag. Men utöver det så har du också en hel bank av kurser/certifieringar och standardutbildningar att välja på.
  • Jobba hemifrån eller där du känner dig som mest produktiv och bekväm.
  • Frihet under ansvar.
  • Jobba med alla möjliga tekniker, vi väljer alltid det som är bäst för kunden och uppdraget. Givetvis får du möjlighet att lära dig nya tekniker och moderna ramverk.
  • Konkurrenskraftig lön med möjlighet till bonus.
  • Möjlighet att jobba på 60 kontor över hela världen.
  • Ett smörgåsbord av events, kompetenscirklar och kompetensluncher att delta i. Plus yoga, innebandy, konferensresor och mycket mer. Här kan du få en inblick i livet på Valtech.

Jämställdhet och mångfald på Valtech

På Valtech är våra anställda vår bästa tillgång. Vi är ett mångkulturellt gäng av ambitiösa digitala innovatörer där vi är intresserade av varje individ och dess talang.
Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställhet och mångfald i IT-branschen och vi stävar efter att ha en bred och jämn representation av olika perspektiv på Valtech. Vi har åtagit oss att tillhandahålla och upprätthålla en arbetsmiljö där alla anställda och kandidater behandlas med värdighet och respekt och som är fri från partiskhet, fördomar och trakasserier. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med jämställdhet och mångfald.


Möt Sara som jobbar som Frontendutvecklare på Valtech.


Valtech är en digital partner som erbjuder ett nära samarbete med sina kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Valtech grundades 1993 och har etablerat sig som en av de största oberoende globala byrågrupperna med mer än 5 500 fantastiska individer som är verksamma från 60+ kontor i +20 länder. Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech Sverige arbetar 250+ medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg och vi är nu redo att ta med ännu fler duktiga kollegor till oss!

Contact Us

Let's reinvent the future