Intresseanmälan: Service Designer

Stockholm

Just nu söker vi inga Service Designers men vi håller ständigt utkik efter talangfulla personer till oss på Valtech. Läs mer om hur det är att jobba som Service Designer på Valtech här nedan.


Som Service Designer på Valtech får du

 • Stor möjlighet att styra hur din roll ser ut och vilka typ av uppdrag du vill jobba med.
 • Jobba i olika projekt, stora som små men eftersom vi gillar att göra riktig förändring hos våra kunder är våra åtaganden oftast av längre karaktär så du jobbar oftast med en kund i taget.
 • Chans att jobba med internationella kunder och kanske gör ett besök på vårt kontor i Sydney, New York eller Paris.
 • Jobba i team, både med andra designers och tvärfunktionellt.

Om dig

Du har minst 5 års relevant erfarenhet och gillar uppdrag av lite större karaktär och är van att ta lead i din roll som designer. Du gillar att leda dina kunder genom en gedigen designprocess, hålla workshops, göra research och skapa insikter med ditt team. Insikter som sedan ligger till grund bland annat för skapandet av den digitala lösningen. Du är van att jobba med prototyper och andra visualiseringar och att utvärdera, testa och förankra dina designbeslut i den organisation du verkar för.

Det finns även ett stort intresse hos många av våra kunder att anamma design både till verksamhetsutveckling och för organisationen i stort, och därmed möjligheter för dig att tillämpa designmetodik på olika nivåer i organisationerna som vi jobbar för.

På Valtech Sverige kommer 70 av dina kollegor ha sin grund inom UX, CX, Design eller digital marknadsföring och resterande 150 är grymma utvecklare som kommer hjälpa dig att gjuta liv i de koncept du skapar. Läs mera om livet på Valtech här.

Några ord om vår kultur

Av erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Därför har vi en inkluderande kultur där vi delar med oss av våra tankar och vår kunskap – och där vi vågar misslyckas. Våra värdeord Share, Dare & Care genomsyrar allt vi gör och vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns och kommer att finnas, i det område där teknik och digitala upplevelser möts. Vi har roligt tillsammans och vi bryr oss om varandra. Många av dina blivande kollegor har lång erfarenhet och tillhör branschens bästa utvecklare, experience designers, kreatörer och analytiker.

Hos oss får du:

 • Goda möjligheter att själv påverka din utveckling och dina uppdrag.
 • Som konsult på Valtech utvecklas du hela tiden genom våra kunduppdrag. Men utöver det så har du också en hel bank av kurser/certifieringar och standardutbildningar att välja på.
 • 6 veckors semester, tjänstepension, generöst friskvårdsbidrag.
 • Frihet under ansvar.
 • Konkurrenskraftig lön med möjlighet till bonus.
 • Möjlighet att jobba på 60 kontor över hela världen.
 • Ett smörgåsbord av events, kompetenscirklar och kompetensluncher att delta i. Plus yoga, innebandy och mycket mer. Här kan du få en inblick i livet på Valtech.

Jämställdhet och mångfald på Valtech

På Valtech är våra anställda vår bästa tillgång. Vi är ett mångkulturellt gäng av ambitiösa digitala innovatörer där vi är intresserade av varje individ och dess talang.
Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställhet och mångfald i IT-branschen och vi stävar efter att ha en bred och jämn representation av olika perspektiv på Valtech. Vi har åtagit oss att tillhandahålla och upprätthålla en arbetsmiljö där alla anställda och kandidater behandlas med värdighet och respekt och som är fri från partiskhet, fördomar och trakasserier. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med jämställdhet och mångfald.


Valtech är en digital partner som erbjuder ett nära samarbete med sina kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Valtech grundades 1993 och har etablerat sig som en av de största oberoende globala byrågrupperna med mer än 5 500 fantastiska individer som är verksamma från 60+ kontor i +20 länder. Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech Sverige arbetar 250+ medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg och vi är nu redo att ta med ännu fler duktiga kollegor till oss!

Contact Us

Let's reinvent the future