Contact us

Office manager

Utrecht

Valtech is op zoek naar een Office Manager. Ben jij een ervaren Office Manager die ons kan helpen een positieve en inclusieve kantooromgeving te creëren en te behouden waar iedereen zich welkom voelt die de waarden en cultuur van ons bedrijf omarmt?

Ben jij klaar om tot het uiterste te gaan om ervoor te zorgen dat je collega’s dagelijks met een lach naar kantoor komen, teambuildingactiviteiten te organiseren en van het kantoor een leuke plek te maken om te vertoeven?

Zo ja, dan klink jij als de perfecte match om onze nieuwe Office Manager te worden!

In deze rol werk je in ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht dat in de tweede helft van juli 2024 wordt geopend.

Een dag uit het leven van onze Office Manager

Als Office Manager is het jouw primaire verantwoordelijkheid dat ons kantoor er representatief uit ziet en ervoor te zorgen dat alles netjes en georganiseerd is. Jij bent het brein achter het beheer van de kantoorruimte en zorgt ervoor dat iedereen een plekje heeft om te werken, dat kantoor- en andere benodigdheden worden besteld en dat de voorraadkast wordt aangevuld.

Jij bent dat vriendelijke gezicht bij wie mensen altijd terecht kunnen!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Laat zien hoe slim je bent op het gebied van veiligheid door leiding te geven aan ons gezondheids- en veiligheidsbeleid en onze procedures en zorg ervoor dat we allemaal op de hoogte zijn van de nieuwste normen.
 • Wees onze superheld in noodgevallen, geef leiding aan de evacuatieplannen en zorg ervoor dat iedereen weet wat hij/zij/hen moet doen als het spannend wordt.
 • Houd alles soepel met ons preventieve onderhoudsprogramma, zodat alles, van onze koffiemachines tot onze brandalarmen, in topconditie blijft.
 • Plan en rock zowel interne als externe evenementen, van workshops tot feesten, en zorg ervoor dat ze elke keer een hit zijn.
 • Werk samen met verschillende afdelingen om hun behoeften te begrijpen en help bij het plannen van hun vergaderingen en workshops voor klanten en collega’s en zorg ervoor dat ze krijgen wat ze nodig hebben om te schitteren.

Jij en de rol

Onze Office Manager werkt nauw samen met onze People and Culture- en IT-teams om nieuwelingen te helpen zich te vestigen, zakelijke reizen te regelen en een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is.

Fantastisch als je je herkent in het volgende

 • Minimaal 5+ jaar ervaring met het beheren van kantoorruimtes met een hybride werkomgeving.
 • Kennis van gezondheids- en veiligheidsbeleid en -procedures met betrekking tot de werkplek
 • Ervaring met het beheren van budgetten en uitgaven met betrekking tot het onderhoud en de verbeteringen van het kantoor
 • Uitstekende Engelse en Nederlandse communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met het beheren van relaties met onze leveranciers, zodat we de beste service voor ons geld krijgen.
 • Een BHV-certificering of de bereidheid om je te certificeren

Wat kunt je van ons verwachten:

 • Een marktconform salaris.
 • Een internationale omgeving met respect voor diversiteit, gelijkwaardigheid en individualiteit.
 • Vrijheid en mogelijkheden om je harde en zachte vaardigheden te ontwikkelen met wat hulp van je team captain en onze Academy.
 • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit: pensioen, kortingen op ziektekostenverzekeringen, reiskostenvergoeding (elke collega ontvangt een NS Business card), thuiswerkbudget (€ 60 per maand).
 • Regelmatige bedrijfsdagen en sociale ontmoetingen met het personeel.

Naast bovenstaande voordelen hebben we nog meer te bieden. Ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma kan je bijvoorbeeld helpen uit te blinken in je huidige beroep of je de mogelijkheid bieden door te groeien in een ander werkveld. Ook zijn er genoeg interne initiatieven waar je aan deel kunt nemen. Of het nu gaat om het verbeteren van Valtech als bedrijf of het bijdragen aan de wereld om ons heen, wij stimuleren onze medewerkers om hun professionele en persoonlijke ambities na te streven.

Join Valtech

Je kunt ons niet alleen helpen de experience revolutie te leiden, jij kan de verandering brengen. De reis die Valtech maakt is ambitieus en opent daarom deuren. We hebben meer dan 1.500 projecten succesvol gelanceerd. L'Oréal, Sanofi, EasyJet, Pandora en Volkswagen behoren tot maar een selectie van onze klanten. Hoe meer we groeien, hoe meer mogelijkheden er zijn. Mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen, je creatieve ideeën te implementeren en de innovatieve drijfkracht te zijn om ons en onze klanten vooruit te helpen.

Word jij enthousiast om samen met ons deze reis te maken? Wil jij onze volgende Office Manager worden?

Solliciteer dan vandaag nog. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Contact us

Let's reinvent the future