Technisch Directeur

Eindhoven, Utrecht

Valtech is op zoek naar een Technisch Directeur met ervaring in een breed scala aan technologieën en zakelijke domeinen. Krijg je energie van het samenwerken met klanten vanaf het begin en het leiden van getalenteerde engineering teams om de beste oplossingen te leveren voor elke klantvraag? Ben jij iemand die als een van de eersten nieuwe technologieën uitprobeert en op de hoogte is van veranderingen in de markt? Ben je in je carrière begonnen als ontwikkelaar en je vanuit daar ontwikkeld tot technisch directeur? Houd je altijd de gebruiker in het achterhoofd bij alles wat je oplevert en krijg je energie van samenwerken met mensen van over de hele wereld? Ben je gevestigd in Nederland en spreek je Nederlands? Werk je graag vanuit je luie stoel in je thuiskantoor met de mogelijkheid om af en toe onze kantoren in Utrecht of Eindhoven te bezoeken? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Een dag uit het leven van een Technisch Directeur:

Als Technisch Directeur vervul je een essentiële rol binnen de dienstverlening van Valtech. Je bent verantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van oplossingen door een nauwe samenwerking met onze technische en delivery teams en natuurlijk met de klant. Je werkgebied is vooral Nederland en Groot Brittanie. Jij bent de expert in jouw vakgebied die inzichten deelt en de technische visie en governance bewaakt voor alle klantoplossingen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Je werkt samen met onze architecten, ontwikkelaars, leveringsteams en klantstrategieteams.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • De ondersteuning van klantinteracties zodat dat het technische werk in lijn is met de technologische standaarden en verwachtingen van Valtech en de klant.
 • Het verzamelen, genereren en verspreiden van sterke meningen en thought leadership artikelen over technologische trends om de interne strategie en klantstrategie te beïnvloeden en vorm te geven.
 • Je strategie en inspanningen zijn er op gericht om problemen te voorkomen. Waar technische problemen zich toch voordoen bij klanten help je mee deze adequaat en snel op te lossen.
 • Je bent technisch sparringspartner voor onze verkoop-, marketing- en accountmanagement teams. Om zo nieuwe kansen te creeeren buij bestaande klanten. Je bent betrokkenbij het uitbrengen van nieuwe offertes en voorstellen voor nieuwe klanten.
 • Het versterken van de technische aanwezigheid en betrokkenheid van Nederland binnen de wereldwijde Valtech gemeenschap en het sponsoren van technische evenementen met onze partners.
 • Het begeleiden van 1-2 Craft Circles, groepen binnen Valtech die zich bezig houden met de ontwikkeling van een specifiek vakgebied.

Jij en de rol:

Je bent iemand met veel ervaring in een breed scala aan technologieën en bedrijven. Je hebt jezelf ontwikkeld van ontwikkelaar tot architect tot technisch directeur. Je neemt vanuit onderdeel zijn van een team makkelijk de leiding en hebt een proactieve houding. Mensen komen naar jou toe voor advies en begeleiding in alle fases van een technische oplossing, van pre-sales tot post-implementatie.

We zouden het leuk vinden als je:

 • Een aantal jaren als hoofdarchitect of technisch directeur innovatieve oplossingen hebt ontworpen en geleverd.
 • Uitstekende leiderschapsvaardigheden hebt en zowel de klant als onze teams kunt inspireren.
 • Een echte passie hebt voor technologie. Iemand die 'het snapt' en de voordelen ervan voor de klant en eindgebruiker inziet en kan vertalen naar het team.
 • Een ‘wij-vóór-mij’ mentaliteit: altijd graag samen successen vieren.
 • Kennis van E-Commerce platforms zoals commercetools - en/of - DXP platforms zoals Sitecore, Adobe, Bloomreach, Optimizely of Contentful.

Wat kunt je van ons verwachten:

 • Een marktconform salaris.
 • Een hybride werkplek: flexibiliteit om thuiswerken te combineren met werken op een van onze kantoren in Utrecht & Eindhoven.
 • Een internationale omgeving met respect voor diversiteit, gelijkwaardigheid en individualiteit.
 • Vrijheid en mogelijkheden om je harde en zachte vaardigheden te ontwikkelen met wat hulp van je team captain en onze Academy.
 • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit: pensioen, kortingen op ziektekostenverzekeringen, reiskostenvergoeding (elke collega ontvangt een NS Business card), thuiswerkbudget (€ 60 per maand).
 • Regelmatige bedrijfsdagen en sociale ontmoetingen met het personeel.

Naast bovenstaande voordelen hebben we nog meer te bieden. Ons persoonlijke ontwikkelingsprogramma kan je bijvoorbeeld helpen uit te blinken in je huidige beroep of je de mogelijkheid bieden door te groeien in een ander werkveld. Ook zijn er genoeg interne initiatieven waar je aan deel kunt nemen. Of het nu gaat om het verbeteren van Valtech als bedrijf of het bijdragen aan de wereld om ons heen, wij stimuleren onze medewerkers om hun professionele en persoonlijke ambities na te streven.

Join Valtech

Je kunt ons niet alleen helpen de experience revolutie te leiden, jij kan de verandering brengen. De reis die Valtech maakt is ambitieus en opent daarom deuren. We hebben meer dan 1.500 projecten succesvol gelanceerd. L'Oréal, Sanofi, EasyJet, Pandora en Volkswagen behoren tot maar een selectie van onze klanten. Hoe meer we groeien, hoe meer mogelijkheden er zijn. Mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen, je creatieve ideeën te implementeren en de innovatieve drijfkracht te zijn om ons en onze klanten vooruit te helpen.

Word jij enthousiast om samen met ons deze reis te maken? Wil jij onze volgende Technisch Directeur worden?

Solliciteer dan vandaag nog. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Contact Us

Let's reinvent the future