Intresseanmälan: UX-designer

Stockholm

Just nu söker vi inga UX-designers men vi håller ständigt utkik efter talangfulla personer till oss på Valtech. Läs mer om hur det är att jobba som UX-Designer på Valtech här nedan.

Som UX-designer på Valtech får du:

  • Stor möjlighet att styra hur din roll ser ut och vilka typ av uppdrag du vill jobba med.
  • Jobba i olika projekt, stora som små men eftersom vi gillar att göra riktig förändring hos våra kunder är våra åtaganden oftast av längre karaktär så du jobbar oftast med en kund i taget.
  • Chans att jobba med internationella kunder och kanske göra ett besök på vårt kontor i San Diego, New York eller Paris.
  • Jobba i team, både med andra designers och tvärfunktionellt.

Dessutom får du:

- 6 veckors semester.

- Goda möjligheter att själv påverka din utveckling och dina uppdrag.

- Tjänstepension.

- Sjukförsäkring

- Generöst friskvårdsbidrag.

- Dator och mobiltelefon.

- Kompetensutveckling, både i form av kurser/certifieringar och interna kompetensluncher och projekt, beroende på vad du är intresserad av.

- Aw:s, konferenser, fester och andra roliga aktiviteter.

- En härlig och inkluderande kultur där du får växa och utvecklas som person.

Så vem är du som passar i vårt team?

Liksom oss går du troligen igång på att skapa riktigt bra digitala tjänster som faktiskt gör skillnad i människors liv. Att göra det där lilla extra som gör att det inte bara blir bra utan fantastiskt.

Vi tror att vi kan vara en bra match om du:

  • Har erfarenhet av att skapa digitala koncept och tjänster sedan minst fem år, kanske på en annan konsultbyrå eller på produktbolag eller myndighet.
  • Arbetat med att ta reda på användar- och verksamhetsbehov och vet hur du kan omvandla det till krav och tydliga koncept.
  • Är van vid prototyping och interaktionsdesign och kanske lite extra nyfiken på mikrointeraktioner och animeringar.
  • Kan leda dina kunder genom en gedigen designprocess och hålla workshops.
  • Du tycker det är en självklarhet att inkludera kunderna och kollegor i ditt arbete – ensam är stark –men att jobba med andra höjer kvalitén, dessutom blir det roligare!
  • Och du, du behöver inte pricka in alla punkter på den här listan, det allra viktigaste är att du är nyfiken och tycker det är kul att lära dig nytt – med den inställningen kommer det mesta att lösa sig!

Vi är grymt stolta över den skillnad våra UX-designers gör hos våra kunder. Några exempel på kunder vi jobbar med just nu är Rädda Barnen, Cancerfonden, Arlanda Express, SVT och Arbetsförmedlingen.

Kanske är detta din chans att göra skillnad för dessa kunder eller för några andra av våra kunder i Sverige eller utomlands!

Några ord om vår kultur

Av erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Därför har vi en inkluderande kultur där vi delar med oss av våra tankar och vår kunskap – och där vi vågar misslyckas. Våra värdeord Share, Dare & Care genomsyrar allt vi gör och vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns och kommer att finnas, i det område där teknik och digitala upplevelser möts. Vi har roligt tillsammans och vi bryr oss om varandra. Många av dina blivande kollegor har lång erfarenhet och tillhör branschens bästa utvecklare, experience designers, kreatörer och analytiker. Här kan du läsa mera om livet på Valtech.

Jämställdhet och mångfald på Valtech

På Valtech är våra anställda vår bästa tillgång. Vi är ett mångkulturellt gäng av ambitiösa digitala innovatörer där vi är intresserade av varje individ och dess talang.
Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställhet och mångfald i IT-branschen och vi stävar efter att ha en bred och jämn representation av olika perspektiv på Valtech. Vi har åtagit oss att tillhandahålla och upprätthålla en arbetsmiljö där alla anställda och kandidater behandlas med värdighet och respekt och som är fri från partiskhet, fördomar och trakasserier. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med jämställdhet och mångfald.


Valtech är en digital partner som erbjuder ett nära samarbete med sina kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Valtech grundades 1993 och har etablerat sig som en av de största oberoende globala byrågrupperna med mer än 5 500 fantastiska individer som är verksamma från 60+ kontor i +20 länder. Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech Sverige arbetar 250+ medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg och vi är nu redo att ta med ännu fler duktiga kollegor till oss!

Contact Us