Stockholm

Senior teknisk SEO-konsult

Nu finns en fantastiskt möjlighet att få vara med och utveckla och fortsätta bygga upp vårt SEO-team där vi hjälper och levererar helheten till våra kunder.

Att jobba som Senior SEO-konsult på Valtech

Som SEO-konsult på Valtech ingår du också parallellt i olika kundteam där du tillsammans med UX:are, utvecklare och designers levererar helheten till våra kunder. Du kommer att driva några av våra större SEO-projekt, där du hjälper våra kunder med den långsiktiga SEO-strategin och skapar tydliga handlingsbara planer som går i linje med kundens strategi och affärsmål.

Du stöttar våra juniora konsulter med kunskap och som bollplank i deras projekt och hjälper dem att både utvecklas själva och deras projekt.

Du kommer att få jobba med är allt ifrån sökordsanalyser till teknisk kravställning, till vägledning av kunder och det dagliga arbetet med optimering. Du har ofta väldigt nära kundkontakt och du arbetar lika mycket med strategi som hands-on. Hos oss får du även goda möjligheter att bredda dina kunskaper över alla gränser inom den digitala upplevelsen.

Vem söker vi?

 • Du har mycket goda tekniska SEO-kunskaper men också en förståelse för UX och andra trafikkanaler.
 • Du håller dig ständigt ajour med det senaste inom branschen både i form av teknologi och verktyg för att säkerställa att nya möjligheter blir implementerade där det är möjligt.
 • Du har en mycket god analytisk förmåga och ett datadrivet arbetssätt. Minst 8 års arbetslivserfarenhet inom SEO med projekt som har levererat god organisk tillväxt.
 • Mycket goda kunskaper inom: Google Analytics, Screaming frog, excel/spreadsheet samt andra SEO-verktyg.
 • Tidigare arbetat tillsammans med utvecklare och har god erfarenhet av att skriva tekniska epics och stories.
 • God erfarenhet av migrersarbeten.
 • God förståelse för kod så som: JavaScript, CSS och HTML.
 • Kan du programmering inom python eller liknande är det ett plus.

Om du inte prickar in precis allt i beskrivningen här ovan - hör av dig ändå! Det allra viktigaste är att du är nyfiken, tycker det är kul att lära dig nytt, och att du med entusiasm och professionalism vill föra kunskapen vidare till våra kunder – med den inställningen kommer det mesta att lösa sig!

Några ord om vår kultur

Av erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Därför har vi en inkluderande kultur där vi delar med oss av våra tankar och vår kunskap – och där vi vågar misslyckas. Våra värdeord Share, Dare & Care genomsyrar allt vi gör och vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns och kommer att finnas, i det område där teknik och digitala upplevelser möts. Vi har roligt tillsammans och vi bryr oss om varandra. Många av dina blivande kollegor har lång erfarenhet och tillhör branschens bästa utvecklare, experience designers, kreatörer och analytiker.

Hos oss får du:

 • Som konsult på Valtech utvecklas du hela tiden genom våra kunduppdrag. Men utöver det så har du också en hel bank av kurser/certifieringar och standardutbildningar att välja på.
 • Frihet under ansvar.
 • Konkurrenskraftig lön med möjlighet till bonus.
 • Möjlighet att jobba på 45 kontor över hela världen.
 • Ett smörgåsbord av events, kompetenscirklar och kompetensluncher att delta i. Plus yoga, innebandy, konferensresor och mycket mer. Här kan du få en inblick i livet på Valtech.

Jämställdhet och mångfald på Valtech

På Valtech är våra anställda vår bästa tillgång. Vi är ett mångkulturellt gäng av ambitiösa digitala innovatörer där vi är intresserade av varje individ och dess talang.
Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställhet och mångfald i IT-branschen och vi stävar efter att ha en bred och jämn representation av olika perspektiv på Valtech. Vi har åtagit oss att tillhandahålla och upprätthålla en arbetsmiljö där alla anställda och kandidater behandlas med värdighet och respekt och som är fri från partiskhet, fördomar och trakasserier. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med jämställdhet och mångfald.

Låter det här som ett företag och tjänst för dig? Skicka in din ansökan till oss. Vi vill anställa rätt person omgående och intervjuar löpande så tveka inte - bara gör det!Valtech är en digital partner som erbjuder ett nära samarbete med sina kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Valtech grundades 1993 och har etablerat sig som en av de största oberoende globala byrågrupperna med mer än 3 000 fantastiska individer som är verksamma från 40+ kontor i 15 länder. Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech Sverige arbetar 250+ medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg och vi är nu redo att ta med ännu fler duktiga kollegor till oss!

Contact Us