Stockholm

Tech-fokuserad Konsultchef

Som konsultchef på Valtech är du central för våra medarbetare och därigenom våra kunder och vår framgång.

Du är konsultens stöttepelare här på Valtech. I rollen kommer du ha regelbunden kontakt med din konsultgrupp och aktivt arbeta med deras kompetensutveckling och coacha dem att nå sina målsättningar och lyckas i leveransen. Du arbetar proaktivt med aktiviteter och initiativ för att ditt team av konsulter ska må bra och trivas på Valtech och i sina kunduppdrag. Förutom den personliga kontakten med konsulterna, kommer du att vara en del av ett härligt konsultchefs-team med lika mycket passion för människan och utveckling som du.

Som konsultchef på Valtech får du en vardag med en spännande mix av personalfrågor, rekrytering, vidareutveckla företaget samt utveckla affären och relationerna tillsammans med erfarna kollegor inom både Sverige och det globala Valtech.

I din roll kommer du

• Stödja konsulten i sin arbetsvardag och tillsammans sätta tydliga mål och stimulerar att dessa mål uppnås och överträffas.

• Jobba för att skapa stark kultur och laganda som entusiasmerar individen i vardagen.

• Ta tillvara på åsikter och idéer och skrider till handling genom att involvera andra.

• Vidareutveckla företaget genom engagemang och är aktiv i rekrytering av morgondagens förmågor.

• Ha örat mot rälsen och med dina insikter bidra till Valtechs framtid.

Dina egenskaper & erfarenheter

På Valtech sätter vi stort värde vid dina personliga egenskaper. Känner du som vi, att drivkraftiga, ansvarstagande, prestigelösa och resultatinriktade personer är kul och utvecklande att jobba med, kommer du att trivas mycket bra hos oss. Du agerar proaktivt på eget initiativ samtidigt som du drivs av att skapa delaktighet och engagemang genom din goda samarbetsförmåga.

Du har:

· Gärna 2 års erfarenhet som chef inom en konsultleveransorganisation.

· Egna kunskaper inom Valtechs Tech-värdeerbjudande med flera års egen erfarenhet av leverans (helst som konsult) vilket medför att du förstår och kan hjälpa konsulterna i deras arbete.

Vi tror att vår nästa konsultchef är:

Personlig; i dialogen med konsulterna och är nära deras vardag

Kommunikativ; och hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Serviceorienterad; genom att arbeta nära kundernas, kandidaternas och konsulternas behov och lägger ett ständigt pussel för att nå störst nöjdhet.

Strukturerad; och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Lagspelare; som bygger relationer, ser teamförmågan och värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.

Affärsorienterad; och är flexibelt resultatorienterad samt ser kunden i allt vi gör och du initierar, driver och följer upp utveckling av konsultens leverans.

Möjlighet inom Valtech

Som konsultchef har du personalansvar för engagerade konsulter som skapar kundvärde i uppdrag. För många inom tech är det viktigt att kunna själv vara ajour med hantverket. På Valtech kan det också finnas en möjlighet att kombinera personalansvaret med egen debitering om så önskas, låt oss diskutera hur du trivs bäst med arbetet.

Några ord om Valtech & vår kultur

Av erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Därför har vi en inkluderande kultur där vi delar med oss av våra tankar och vår kunskap – och där vi vågar misslyckas. Våra värdeord Share, Dare & Care genomsyrar allt vi gör och vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns och kommer att finnas, i det område där teknik och digitala upplevelser möts. Vi har roligt tillsammans, vi bryr oss om varandra och vi är flexibla - vi vill att alla våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Många av dina blivande kollegor har lång erfarenhet och tillhör branschens bästa utvecklare, experience designers, kreatörer och analytiker. Här kan du få en inblick i livet på Valtech.

Jämställdhet och mångfald på Valtech

På Valtech är våra anställda vår bästa tillgång. Vi är ett mångkulturellt gäng av ambitiösa digitala innovatörer där vi är intresserade av varje individ och dess talang.
Vi arbetar aktivt för att bidra till ökad jämställdhet och mångfald i IT-branschen och vi stävar efter att ha en bred och jämn representation av olika perspektiv på Valtech. Vi har åtagit oss att tillhandahålla och upprätthålla en arbetsmiljö där alla anställda och kandidater behandlas med värdighet och respekt och som är fri från partiskhet, fördomar och trakasserier. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med jämställdhet och mångfald.

Valtech är på en stark tillväxtresa och vi ser fram emot att hälsa vår nästa stjärna välkommen!


Valtech är en digital partner som erbjuder ett nära samarbete med sina kunder där visionen är att transformera och optimera deras digitala närvaro. Valtech grundades 1993 och har etablerat sig som en av de största oberoende globala byrågrupperna med mer än +5 000 fantastiska individer som är verksamma från +40 kontor i +20 länder. Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken från resor till detaljhandel, uppkopplade upplevelser till fordon. På Valtech Sverige arbetar 250+ medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg och vi är nu redo att ta med ännu fler duktiga kollegor till oss!

Contact Us